House in Guimarães

Guimarães, Portugal 2007

We would need about 650 square meters to fill the requests of this six people family. The house would have to be spread over three floors in order to adjust to the 10 meters in height difference between the extremes of the longitudinal field.

The landscape was nice. Would make sense to put the social and private areas exploring the large panoramic views through the city of Guimarães and the natural light from the beautiful sunset in the west mountains.

The dark gray color applied to the building volumes fall it in the surroundings and the interior courtyards transforms its mass in contemplative zones.

Photography: Nelson Garrido

We use our own and third-party cookies to offer you a better experience and service.
To know which cookies we use and how to disable them, read the cookies policy. By ignoring or closing this message, and unless you have disabled cookies, you agree to your use of this device.