House in Felgueiras

Felgueiras, Portugal 2014

A residential building for a small family, with two floors.
 
The social areas are on the ground floor with a strong relation with the outside; on the upper level we've installed the private spaces, three bedrooms and one office.
 
On the upper floor the application of a vertical wood structure keeps the interior protected from the sun.
 
The layout of the interior spaces was influenced by the sun direction and these spaces are strategically located to take advantage of the available views.
 
The building appears parallel to the existing street, open up to northeast and close to the street in order to ensure privacy to the common areas.

Photography: Hugo Delgado | Wapa

We use our own and third-party cookies to offer you a better experience and service.
To know which cookies we use and how to disable them, read the cookies policy. By ignoring or closing this message, and unless you have disabled cookies, you agree to your use of this device.